Aanbod

Diabetes Challence:

Een programma in samenwerking met de Bas van der Goor Foundation waarbij mensen met diabetes een wandeluitdaging aangaan. Onze praktijkondersteuners en assistentes wandelen mee. Voor vragen hierover kunt u terecht bij een van hen.

Begeleiding bij het stoppen met roken: 

Wanneer u besluit om te stoppen met roken kunt u bij ons terecht voor advies, ondersteuning en begeleiding. U komt voor een intake en controles op het spreekuur bij de praktijkondersteuner. Het stoppen met roken valt onder het eigen risico. Voor vragen over vergoedingen kunt u bij uw zorgverzekeraar terecht.

CVRM:

Hart- en vaatziekten (HVZ) zijn al jarenlang een van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland. Het is dan ook zaak om de juiste actie te ondernemen om risico's te verminderen. Dit valt onder het vasculair risico management programma, oftewel diagnostiek, onderzoek, behandeling en follow-up. Vanuit het op te starten zorgprogramma VRM helpt Eedenburgh Huisartsen u bij het verkleinen van risico's op hart-en vaatziekten. Daarvoor zijn een gezonde leeftstijl en wellicht medicijnen nodig. In dit zorgprogramma begeleiden wij u op deze vlakken.

Ouderenzorg:

De ouderenzorg in de huisartsenpraktijk draait om het doorzien van het verouderingsproces van mensen en de behandeling van de kwetsbare oudere in de thuissituatie. Onze praktijkondersteuners verzorgen onder andere de geheugen (MMSE)- en depressie (GDS) testen, sociale visites en onderhouden zo nodig contact met thuis- en verpleegzorginstellingen en casemanagers dementie.