Doet u mee met onze 4e wandelchallenge in 2019?

Al 3 jaar doen wij met de Eedenburgh huisartsenpraktijk mee aan de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van der Goor Foundation (www.nationalediabeteschallenge.nl)

Wij bieden deze wandelchallenge aan voor iedereen waarvoor het gezond is om te gaan bewegen. Dus niet alleen voor mensen met diabetes maar ook voor mensen met een verhoogde suiker, verhoogde bloeddruk, overgewicht, te hoog cholesterol, stress, mensen die te weinig beweging hebben enz.

Wat houdt de wandelchallenge in;

Medio maart 2019 is er een informatieavond over de Wandelchallenge > houdt hiervoor de website in de gaten. Er hangen tegen die tijd ook posters in onze praktijk met meer informatie.

Vanaf april gaan we 1x per week in groepsverband wandelen. We wandelen in de mooie natuur rondom Hilversum, Hoorne Boeg, Corversbos, Westerheide en Annes Hoeve. Elke groep heeft 2 begeleiders die o.a. de routes verzorgen. Er starten meerdere groepen. Afhankelijk van uw niveau kunt u bij een van de groepen aansluiten. Het niveau bepaald ook de afstand en de tijd van de wandeling, dit wordt gedurende de maanden opgebouwd. Het doel is om in september een 4 daagse wandelchallenge te gaan houden. Ook doen we mee aan de landelijke dag van de Bas v.d. Goor Foundation op zaterdag 28 september 2019 in Den Haag.

Het wandelen levert u veel op, naast gezelligheid ook gezondheidswinst!

Heeft u vragen? Mail gerust naar:  poh@eedenburghhuisartsen.nl


20-11-2018