Medewerkers

Dhr. M.G.M. Buck
Huisarts

Dhr. M.G.M. Buck is huisarts en is als opleider van huisartsen verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Dhr. L.W.L. Fraza
Huisarts

Dhr. L.W.L. Fraza is huisarts en begeleidt co-assistenten die in opleiding zijn tot arts. Hij is aanwezig op woensdag en vrijdag.

Dhr. J.M. van der Horst
Huisarts

Dhr. J.M. van der Horst is huisarts en begeleidt co-assistenten die in opleiding zijn tot arts. Hij is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Dhr. L.F. Soomers
Huisarts

Dhr. L.F. Soomers is huisarts en is als opleider van huisartsen verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Mw. L.R. Verlare
Huisarts

Mw. L.R. Verlare is huisarts. Nadat zij bij dhr. Buck in de praktijk werkzaam is geweest als huisarts in opleiding, heeft zij in 2014 de praktijk overgenomen van dhr. Sprey die in dat jaar met pensioen is gegaan. Zij werkt samen met mw. J.J.M Smarius en is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Mw. J.J.M. Smarius
Huisarts

Mw. J.J.M Smarius is huisarts. Nadat zij bij dhr. Buck in de praktijk gewerkt heeft als huisarts in opleiding, is zij in 2014 gaan werken in de praktijk van  mw. L.R. Verlare. Zij is daar aanwezig op dinsdag en vrijdag. Daarnaast werkt zij op de maandag in de praktijk van dhr. van der Horst.

Mw. L. Koster
Huisarts

Mw. L. Koster is huisarts. Sinds 2014 is zij op de maandag en dinsdag werkzaam in de praktijk van dhr. Fraza.

Mw. S de Korte
AIOS

Mw. S. de Korte is sinds september 2017 werkzaam in de praktijk van dhr. M.G.M. Buck. Zij is arts en specialiseert zich nu tot huisarts. Zij is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Jorien Hamming
POH-S

Jorien werkt sinds 2013 bij ons als POH-S (praktijjkondersteuner huisartsen-somatiek). Het aandachtsgebied van Jorien is cardiovasculair risicomanagment (CVRM). Jorien is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Wijnanda van Steen
POH-S

Wijnanda werkt sinds 2000 bij ons als POH-S (praktijkondersteuner huisartsen-somatiek). Het aandachtsgebied van Wijnanda is het begeleiden van patienten met astma/COPD. Ook kan zij u helpen met het stoppen met roken. Wijnanda is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Monique Vreeken
POH-S

Monqiue werkt sinds december 2011 bij ons als POH-S (praktijkondersteuner huisartsen-somatiek). Het aandachtsgebied van Monique is het begeleiden van patienten met diabetes mellitus. Monique is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Sandra Brouwer
POH-GGZ

Sandra is sinds november 2018 bij ons werkzaam als POH-GGZ (praktijkondersteuner huisartsen- geestelijke gezondheidszorg). Sandra werkt op donderdag en vrijdag.

Nadine Knepper
POH-GGZ

Nadine is sinds juni 2018 bij ons werkzaam als POH-GGZ (praktijkondersteuner huisartsen-geestelijke gezondheidszorg). Nadine is aanwezig op maandag en dinsdag.

Loes Audenaert- Driever
Doktersassistente

Loes is doktersassistente en werkt sinds 2012 bij Eedenburgh Huisartsen. Zij is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.

Hatice Kizil
Doktersassistente

Hatice is doktersassistente en werkt sinds juni 2018 bij Eedenburgh Huisartsen. Zij is aanwezig op maandagochtend, donderdag en vrijdag.

Janneke de Planque-Meijer
Doktersassistente

Janneke is doktersassistente en werkt sinds 2011 bij Eedenburgh Huisartsen. Zij begeleidt stagiaires die bij ons stage lopen voor de opleiding tot doktersassistente. Zij is aanwezig op maandag en dinsdag. 

Astrid van Veen
Doktersassistente

Astrid is doktersassistente en werkt sinds september 2000 bij Eedenburgh Huisartsen. Zij is aanwezig  op maandag, donderdag en vrijdag. 

Denise Vlierman
Doktersassistente

Denise is doktersassistente en werkt sinds december 2000 bij Eedenburgh Huisartsen. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Yvonne Westgeest-Serno
Doktersassistente

Yvonne is doktersassistente en werkt sinds 2000 bij Eedenburgh Huisartsen. Zij begeleidt stagiaires tijdens hun stage voor de opleiding tot doktersassistente. Yvonne is aanwezig op maandag en woensdag. 

Nisha Mul
Secretaresse

Nisha werkt sinds mei 2010 bij Eedenburgh Huisartsen als secretaresse. U kunt bij haar terecht voor alle zaken rondom de organisatie en administratie van de praktijk. Nisha is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.  

Monique Fieseler
Praktijkmanager

Monique werkt sinds 2014 bij Eedenburgh Huisartsen. Zij is praktijkmanager en draagt zorg voor alle logistieke processen binnen onze praktijk.